lördag 3 januari 2015

ICA och maghugg

Var och hämtade ett par paket på ICA idag som kom för några dagar sedan. Har inet fått tummen ur att hämta dem innan. Det har varit väl mycket de senaste dagarna. Hur som helst. Mådde inge vidare imorse då tarmen spökade något enormt, smärtorna i sidan var hemska och illamåendet gjorde sig minst sagt smått påmint. Flimrade för ögonen och tja, det var allmänt inte alls bra.

Misstänkte att jag kanske skulle få såna där hemska tarmhugg som jag fått några gånger tidigare då jag begett mig till ICA och inte mått bra... känns som de där två har något gemensamt. Det kommer liksom ALLTID på ICA om det inte kommit förr. Ingen trevlig upplevelse någonstans. Om det är jobbigt att få de här tarmhuggen hemma är det inget jämfört med att få dem i kassakön på ICA. :( Den här dagen var inget undantag.

Nåja, det löste sig. Jag kom hem. Mådde skit och vart nog allmänt likblek ett tag, men jag tog mig hem.

Handlade lite grejer inför sjukhusbesöket på NÄL i nästa vecka. Låt oss säga att den där handlingen inte hörde till de mer hälsosamma jag gjort. Bestod nog mest av godsaker och små mutor till Olivia. Tänkte försöka underlätta för mamma som skall ha henne när vi är borta och slå in små presenter som hon kan ta till om humöret tryter. Hon har varit rätt mammig på sistone om man säger så. En konsekvens av att hon känner på sig att något är på g, det är jag rätt övertygad om.

Hur som helst. Fick klippt Tuffe också. Den nya klippmaskinen har äntligen kommit och det var inte en dag för tidigt. Bara Lukas kvar med andra ord. Besten. Det får vi ta imorgon. Känner mig rätt nöjd med dagsverket med tanke på hur måendet varit och fortfarande är. Ikväll blir det lugnt, precis som det varit på sistone. Klagar inte över det. Hade inte orkat med folk just nu...   det får bli lite hemlagad thai och en jävulskt god chokladmousse på det. Jag vet att den är jävulskt god för jag lagade den (och testade den) igår. Maken verkade inte misstycka för hans tog slut långt före min. Jag får ta på mig skulden om han råkar lägga på sig även den här graviditeten är jag rädd...   jag är duktig på att laga efterrätter...  huuu... nåja, när bebis kommer lär det väl bli ändring på den saken. I alla fall ändring på graden av aktivitet just nu, haha...  Kanske kan motivera en och annan efterrätt bara genom en sån sak...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar