onsdag 14 januari 2015

Fragmin

Fick mina fragminsprutor efter snittet trots allt. En vecka. Har med andra ord fått med mig ett gäng hem och idag var sista dosen - tack o lov. Hade jag inte varit van vid att ta sprutor på mig själv sedan innan vet i fan om jag hade fixat det där.. jag och nålar... huhh, jag gillar det inte.

Hur som helst. Det har gått över förväntan. Visst sticker det lite när man skall ta dem i benen, vilka kanske inte har det fetaste fettreserven av alla just nu. Magen var något enklare att sticka i. Lite mer svalpig, haha... men där har jag ju sår så det räcker just nu och ont med för den delen så den får vila och benen får ställa upp. Fuuula blåmärken åstadkommer de här sprutorna dock. Tur det inte är badsäsong ;-) Blåsvarta, knöliga saker på båba sidor om låren... nåja, det ska väl vara bra för något. Idag var som sagt sista dosen så nu kanske benen kan börja läka lite de med.

Till något helt annat. Har ju gått på en kombo av ipren och alvedon sedan jag kom hem. Beslutade mig för att försöka fasa ut dem ganska snabbt eftersom jag inte gillar värktabletter. Tog en dos vid halv sjutiden igår morse och sedan var jag utan resten av dagen. Eftersom det gick relativt bra lät jag bli att ta till natten också - rätt idiotiskt när jag tänker efter, då jag använder mig lite för mycket av magen när jag reser mig ur sängen och att gå imorse var ingen hit...  fy. Kändes nästan som att knalla av operationsbordet igen. Nej, det fick bli en omgång imorse igen. Har skippat den kontinuerliga dosen, men får se om jag tar några till natten också så det inte blir samma sak imorgon.

Eftersom lillen hade mindre ont i magen inatt och inte grät en tredjedel av vad han gjort tidigare nätter har jag en tanke om att det kanske kan vara så att det är värktabletterna som påverkar hans mage negativt...  jag vet inte, den som lever får se men helt orimligt är det ju inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar