lördag 28 mars 2015

Positiv dag och premiärgrill :)

Det har varit en bra dag idag. Inte magmässigt. Där har det varit ganska kasst faktiskt. Fick inte igång magen på något bra sätt imorse. För många medel och för lite utbyte av dem. Det är som bäddat för en kass dag på den fronten. Kass mage brukar normalt innebära kass dag, men idag blev det faktiskt en oerhört positiv dag magen till trots. Alltid lika roligt med tanke på förutsättningarna.

Började förmiddagen med en promenad i solen hela familjen. Så skönt! Älskar att gå ut när resten av området sover (eller verkar sova ;-)) och det är tyst och stilla och solen står ganska lågt. Imorse kom vi dessutom iväg ganska tidigt eftersom både lilleman och Olivia bestämde att morgonen skulle börja vid halv fem idag. Då har man hunnit ganska mycket vid klockan nio...  ;-)

Efter en skön start på dagen med den där promenaden och sol i ansiktet bestämde vi att damma av grillen för säsongen och ta fram lite utemöbler, vilket visade sig vara helt rätt val. Fick dessutom besök av några vänner som premiärkorvgrillade med oss, vilket var väldigt trevligt. Har länge pratat om att ta tag i en fika eller lekdejt med dem, men det har liksom inte blivit av på grund av flera olika anledningar. Nu fick vi äntligen till det och det kändes väldigt bra. Svart korv (ok, överdrift maken var rätt bra på att grilla den här gången.. ;-)) och min experiment mintchokladkaka verkade i alla fall gå hem. Kan dessutom tänka mig att grilla Ingelstas kalkonkorv igen. Den funkade betydligt bättre på grillen än den gjort i kastrullen. Där föredrar jag fortfarande sojakorven, det måste jag erkänna...  men bara det att jag kan tänka mig att käka en kalkonkorv är för min del ganska stort - jag har ju varit äcklad av det mesta i den vägen. Nu kan det till och med smaka riktigt gott :)

Summan av kardemumman är att det var en övervägande positiv dag idag. Jag är glad för alla sådana. Att vi dessutom kan välja att hyra eller köpa loss babyrockern känns också bra. Jag kan varmt rekommendera den till alla som redan testat allt och har ett kolikbarn hemma...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar