lördag 21 mars 2015

Bönor och gaser i magen

Urrrghhhh... den där kladdkakan från igår (som för övrigt blev förbaskat god om jag får säga det själv!) ställde nog till det i magen för mig. Rejält. Vet inte vad det annars skulle ha varit igår. Lillgrabben verkar ha känt av det också för han hade jobbigt med gaser i magen inatt och låg och pruttade länge och väl under senare delen av natten. Ingen av oss sov något vidare efter klockan tre med andra ord. Min mage betedde sig ungefär som hans, fast jag hade som vanligt svårt att göra mig av med gaserna. Fick ligga och knåda buken halva natten för att få dem att passera med andra ord. Ingen hit. Jag lär nog inte ta någon bit idag även om det finns gott om kaka kvar och jag tyckte den var riktigt, riktigt god.

Maken instämde faktiskt, fast hans mage hade lite lättare att hantera gasbiten. Till och med Olivia verkade tycka att den gick hem för hon käkade kaka med god aptit och inte fasen kunde man känna att det var en kaka baserad på svarta bönor.

Såååå.. är man lite känslig för gaser, har svårt med bönor och inte vill uppleva tok med magen skall man nog undvika den här kakan. Har man å andra sidan inga större besvär av det är den definitivt värd att testa. Recept finns i mitt föregående inlägg :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar