onsdag 29 april 2015

Positiv skit :) .

Den här veckan har varit rätt jobbig om man väljer att se det rent hälsomässigt. Magen har varit i piss-skick, den har kört i princip från morgon till kväll och överdoseringen av mina medel skall vi inte prata om. Jag är inte stolt, men de har varit nödvändiga för att hålla mig flytande.

Sömnen har inte heller den varit något att hänga i granen. Lilleman har haft ganska många oroliga nätter och Olivia har både somnat sent, vaknat tidigt och vaknat däremellan. Humöret har såklart varit därefter. Inte lätt när det händer mycket runtomkring. Varför sova när man kan vara vaken var det någon som sa.. man kan ju missa något... det verkar stämma rätt bra på min lilla skatt!

Hur som helst. Maken har till råga på allt jobbat över de senaste en och en halv veckorna vilket gjort att han åkt tidigare än vanligt och varit hemma senare än normalt. Jag har försökt ta nätterna på egen hand, även då de varit som värst, och detta har såklart satt sig på magen. Men men, vad är väl en bal på slottet vi gör ju vad vi kan för att få det att gå runt. På alla plan så att säga och då krävs det ju uppoffringar från alla sidor. Inte minst min egen.

Skall vi prata om det lite mer positiva hade jag ett efterlängtat lunchbesök av en gammal vän igår. Då vi inte ses så ofta fanns det liksom en del att prata om. Ändå hann vi inte med mycket under de tre timmar vi faktiskt spenderade ihop. Tre timmar där vi stretchade tiden åt båda håll...  det var det där med "uppoffringar". Ett mycket positivt möte som gav en hel del energi får jag säga. Det händer ju inte så ofta då jag inte tar mig så långt på egen hand utan det oftast krävs att någon tar sig hit.

Ikväll ska jag dock ut på "galej" själv. Kors i taket! Första gången på jag vet inte hur länge. Eller ja, galej och galej. Jag ska ut och käka med några väninnor som jag heller inte träffat på hur länge som helst. Nu pratar vi år. Synd bara att man ska må skit ännu en gång. Den här gången tänker jag dock inte avboka. Har gjort det de senaste tre gångerna pga mående och den här gången ska jga bara gå. Det får bära eller brista. Blir nog inte så länge men ändå. Känner att jag behöver det och jag hoppas det blir kalas :) Oavsett så kommer det göra mig gott att komma lite utanför väggarna på egen hand. Energiboostar kan man inte få för många av... .) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar