fredag 8 maj 2015

Helvetesnatt :(

Det har inte varit någon bra vecka för lilla maggen det här. Inte alls faktiskt. Den har kört, puttrat och bubblat mest hela tiden och doseringen av medel har inte varit nådig. Såpass illa att jag faktiskt inte hunnit med att beställa hem fler i tid. Insåg det igår, till min stora fasa.. jag hoppas de nya hinner fram i tid och att de gamla räcker längre än jag befarar att de inte kommer göra med den dosering som gäller idag... urgh.

Inatt vaknade jag, för andra gången den här veckan, av magsmärtor från helvetet. Trodde ett tag att de berodde på gallbesvär eller något sådant, eftersom lokaliseringen liksom stämde med de sytomen och smärtorna förvärrades direkt efter måltid. Inte mina vanliga magsmärtor med andra ord. Dom vet jag ju hur de känns. Det har liksom kommit och gått i veckan och visserligen har jag väl ätit en jäklans massa fett för att hålla vilken men att de skulle drabba gallan på det viset..? Känns lite osannorlikt också.

Hur som helst. Smärtorna inatt var inte lokaliserade enbart till att sitta under revbenen. De liksom satt i hela magen. Försökte knåda luft eftersom magen var så förbaskat uppspänd, men det gick åt pipsvängen och jag blev sjukt spyfärdig istället. Rimmar inte jättebra ihop med att amma ett hungrigt barn. Att lägga honom mot magen fick det att svartna för ögonen.. men men det gick ju det med. Han fick ätit i alla fall. Var så jäääkla rädd att jag gått och dragit på mig någon magsjuka eller något bara... en sån där bakterie eller virusutlöst vill säga.. sån som smittar..  men.. jag fick aldrig spy trots att jag hängde över dasset flera gånger inatt och nästan hoppades att det skulle komma något så att illmåendet skulle ge med sig. Fick korvat runt i sängen och hittade tillslut en ställning som funkade. Inte för att sova men för att inte krevera och slippa ligga på dassgolvet hela natten...   nä, jag vet i fasen vad det här eländet beror på. Hoppas att det bättrar på sig under dagen då vi skall ha svärmor och svärfar och min mamma på middag ikväll. Fick ställa in i söndags när vi planerat första gången då de här gallhuggen eller vad i helskotta det nu var som kom var alldeles för jobbiga och maken dessutom var kass i magen han med...  den som lever får se... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar