lördag 25 april 2015

Åksjuka, postafen...

Idag har inte varit någon vanlig dag i familjen Rödings liv. Vi har tagit oss både tur och retur Stenungsund MED Olivia HELA familjen UTAN spyor. Stor text för detta hör inte till vanligheterna för oss. Separata bilar visserligen (lite svårt att köra med öppna rutor och kalluft med Jonathan i bilen... dessutom svårt när man inte vet hur långt man kommer.. om man behöver vända tillbaks eller inte...) men ändå. Det var ett stort steg och en väldigt trevlig överraskning att det faktiskt gick. Att vi dessutom träffade både Olivias mormor och morbror och moster plus kusinerna gjorde inte saken värre. Hon fick sina Elsatrosor (frost) som vi lovat henne (hon har varit duktig med pottan på sistone dessutom) och en chokladboll på Espressohouse. Det gjorde nog hennes dag det där.

Vi gav henne faktiskt postafen imorse. Gillar inte tabletter eftersom hon blir så påverkad och de faktiskt inte hjälpt särskilt bra på henne. Inte alls om jag ska vara helt ärlig. Den här gången verkar de dock ha hjälpt (eller om det var slumpen, det är svårt att säga en gång är trots allt ingen gång...) men biverkningarna de har på henne gillar jag inte alls. Hon blir så otroligt påverkad av bara en kvarts tablett. Slö, frånvarande och dåsig. Somnade i bilen påväg hem och sov i över två timmar. Ville bara fortsätta sova efter det.

Men, det var en positiv upplevelse att kunna komma ut bland folk, kika i affärer (HM var rena himmelriket för min klänningälskande lilla prinsessa) och bara ha en mysdag hela familjen. Nu får vi försöka igen nästa helg och hoppas det går lika bra ... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar