torsdag 23 april 2015

Chokladbollar a la mums!

Testade en ny variant på chokladbollar idag. Man kan ju svänga ihop dessa godsaker på i princip vad som helst. Man taget vad man haver sa Kajsa Warg ;-)

Den här gången bestod de av lite kallt kaffe (ok ganska mycket), havregryn, mandelmjöl, dadlar, kakao, kokosfett (ganska rejält) och sen rullade jag dem i ännu mer kokos. Såååå jäkla goda blev de. Kommer försvinna fortare än det tog att komma på dem. :) Gäller bara att komma ihåg vad jag hade i nästa gång jag tänker slänga ihop lite "nyttigare" chokladbollar. De går dessutom fett hem hos Olivia om jag får säga så. Hon får små "bebisbollar" istället för de gigantiska sakerna jag gjort till oss vuxna, men ett par såna slinker ner utan minsta problem. Ett par representeras i det här fallet av en fyra stycken ;-) Hennes mage mår inte dåligt av dem heller... inget onödigt socker i dem och bra fett för tarmen. Det behöver jag inte ha dåligt samvete för.

Min mage har inte varit nådig senaste veckan. Inte alls. Ringde Huddinge idag igen för att få lite klarhet över vad som händer men bortsett från att diktatet nu var utskrivet fick jag inte så mycket mer information. Sköterkan lovade dock kontakta min läkare för att höra vad planen är och om de kommit något längre, men har hittils inte ringt tillbaks. Med tanke på vad klockan hunnit bli tvivlar jag på att hon ringer idag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar