onsdag 13 maj 2015

Yummy rawfoodbar

Glömde skriva om det när vi varit på torget med Olivia i helgen, men det var så fullt upp med allt att jag liksom glömde det. Var så exhalterad över att hon inte spydde, att det blev en bra upplevelse och allt det där att jag helt enkelt glömde bort.

Jo, det var nämligen så att Oliva och maken åkte in till torget i förväg så att jag och Jonathan kunde ta oss in direkt efter att han ätit (och därmed slapp bli matad på torget ;-)) och Olivia och A kunde ta sig in i lugn och ro med kalluft i bilen utan att behöva tänka på mig och lilleman. Hur som helst så var det mesta stängt när de kom in till torget så de gick en runda på Coop. Eftersom jag älskar Vivanichoklad och de inte har den någon annanstans i Stenungsund såvitt jag vet så bad jag maken köpa en sådan. Då Olivia var med fick även hon välja något gott på den hyllan och beslutet föll på en rosa förpackning innehållandes en rawfoodbar som heter Getraw. Har själv kollat på dem flera gånger eftersom innehållet lockat mig, men varit för snål för att köpa dem. 25 spänn för 48 gram är inte att leka med. Maken däremot hade ingen koll på vad de kostade och hade väl inget emot att lilla dockan plockade ner en sån i korgen ;-)

Hur som helst. När hon väl testade föll den väl inte direkt i frökens smak. Däremot blev både jag och maken positivt överraskade. Maken sa till och med att den var över förväntan och den godaste rawfoodbar han testat. Jag är beredd att hålla med. Hallonpaj (i kompaktare format) eller något i den stilen fast inte så sötslibbig. Kommer definitivt att köpa dem igen, även om det inte kan bli någon vana med det priset...

Raspberry & Goji Snack Bar, 48 gram
För att kolla innehåll och testa själv finns de bland annat på Råvarubutiken.se som har en massa annat mumsigt jag redan fallit för... deras rawchokladtårta som vi köpt till speciella tillfällen skall vi inte prata om. Den kostar sin slant, men den är faktiskt värd det. Man behöver inte så stora bitar. Chokladchock är bara förnamnet ;-) Att de dessutom är rena hälsoboosten i jämförelse med "normalt" godis gör ju inte saken sämre direkt... ;-) Kommer jag till Kivik skall jag definitivt besöka deras rawfood café :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar