lördag 11 oktober 2014

Det här med trial har börjat med "error" idag.. :(

Beslutade mig igår för att testa att stänga av min SNS under en period då den inte längre gör vad den ska. Förmodar att bebis trycker på något som gör att den inte stimulerar på rätt ställe, vilket gör att effekten uteblir eller att tarmarna helt enkelt inte får plats att jobba som de ska oavsett.

Hur som helst så har dagen varit ren och skär katastrof hittils. Hade om möjligt ännu ondare imorse när jag gick upp än vad jag haft tidigare morgnar och hela dagen har varit en sprängvärkande historia utan dess like. Till och med maken har reagerat på att magen är ännu större idag. Ja, det blir ju så när den spärrar upp sig OCH är gravid. Min mage är allt annat än mjuk. Den är så hård att det inte ens går att trycka in den om man försöker. Då menar jag inte våldsamt alltså utan sådär som man gör när man tar på en deg...   ser en massa andra gravidmagar och de är inte alls lika dunderklumpaktiga som min :( Nu säger jag inte att andra gravida människor som inte lider av tarmproblem normalt inte har några besvär - tvärtom. Jag vet att de flesta gravida får problem med tarmen ju längre graviditeten fortlöper, men att börja med en tarm som inte funkar.. det är helt enkelt inget bra utgångsläge.

Sitter här och trampar igen och känner mig rätt desperat över att hitta en hållbar lösning, eller i alla fall en lösning jag klarar av att hantera tills bebis är färdigbakad. De månader som är kvar ser i kalendern ganska få ut, men i min värld känns de som en evighet. Jag bara hoppas jag klarar av att genomlida resten också. Det måste jag ju på något sätt. Men att hitta ett sätt som gjorde det lite enklare hade inte alls varit fel!

Ska jag sätta på SNS:en igen direkt? Låta den vara avstängd någon eller ett par dagar till och se vad som händer? Det är inte helt lätt att veta. Har ju inte direkt nån expert att fråga heller. Ingen som kan ge mig ett oberoende svar. Om jag inte sätter på den får jag reda på vad som är höna och vad som är fjäder, det vill säga om den trots allt gör något åt det positiva hållet trots att den inte gör vad den ska. Dock fördröjer jag chansen att må bättre om det gör mig sämre att ha den av eftersom tarmen hamnar efter då den inte gör det minsta för att hantera situationen själv. Om jag däremot sätter på den direkt och saker och ting inte förbättras har jag jag inte fått ut något av att testa och jag vet kanske inte vad som är vad...   nä, usch, alla dessa beslut. Om det bara fanns en spikrak väg att gå. Det gör det inte. Jag får försöka hitta min egen väg, men just nu har jag ärligt talat ingen aning om hur den kommer att se ut. Det kommer inte bli någon motorvägskörning, det är en sak som är säker..   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar