torsdag 2 juli 2015

Det blir en dag (kväll) på havet...

Så var sommaren äntligen här. Med besked dessutom Jises vilken värmebölja som plötlsigt slog till. Över tjugofem grader, man är liksom inte van. Jag som en gång kunde sitta mitt i solen och glassa utan att bekymra mig det minsta drar mig nu mot lite mer skuggiga platser och mår mest dåligt i gassande solljus även om jag älskar både solen och värmen. Betydligt mer än vintern och kylan. Jag vill bara inte befinna mig mitt i strålkastarljuset så att säga.

Idag har nog de flesta bekanta som kan befunnit sig vid stranden. Tanken var att vi skulle gått ut på sjön vi med, redan imorse men värmen gjorde att vi ändrade våra planer lite. Eftersom vi har två små barn och två vovvar att ta hänsyn till och prognosen lovat 27 grader mitt på dagen beslutade vi att vi är hemma nu på förmiddagen och beger oss ut efter mitt magpass här i eftermiddag...  tyvärr går det inte så bra... stress...  stress... tidspress... ingen bra kombo. Men men, vad är väl en bal. Det blir förhoppningsvis bra och jag slipper ju mäcket med att försöka fixa magen utan cykel på båten. Kan ju inte blir sämre än det i alla fall. Brukar normalt sett lösa det genom att massera tarmen med simning när vi är ute till sjöss, men sexton grader i vattnet? Njeee... det är för kallt för mig. Där har sommaren ännu inte kommit... inte i mina mått mätt i alla fall...

Har en liten tjej som börjar bli sååå otålig. Längtat sen i vintras på att få åka ut till sjöss med mormos båt och så blev det dessutom fördröjt nu...  hjälp, maken till att klättra på väggarna. Om jag är fröken stress är min dotter fröken otålig. Mitt tålamod är inte att skryta med, men hennes tar fanimej priset ;-) saker som skall ske i eftermiddag hade helst skett igår.. förrgår.. något i den stilen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar