fredag 14 november 2014

Vallörtssalva mot fissurer?

Har i min desperation googlat runt lite på naturliga läkeväxter och medel för att läka mina fissurer som inte verkar svara sådär vidare värst bra på de receptbelagda mediciner jag fått. I alla fall inte så fort jag gör ett uppehåll med dem och jag börjar ju närma mig den dag när jag inte längre kan ta dem.

Hittade mycket information om speciellt vallört, som skall vara bra på att läka och återställa skador men hade svårt att hitta en vettig sida att köpa den från. Jo, amazon hade en del...  men hade ingen lust att vänta på att salvan skulle komma från England. Dessutom läste jag om risker vid graviditet, precis som det står om allt som är naturligt...  tydligen var det en kvinna som dog efter att ha klunkat i sig vallörtste i ett antal år men dessutom tagit en hel del andra läkemedel.. efter det satte man restriktioner på användning av vallört. Alla som dör av andra grejer då? Det måste väl handla lite om sunt förnuft också tänker jag...

Har nu varit i kontakt med ett flertal personer som använt vallört både före, under och efter graviditet utan att några problem har uppstått så det är min uppfattning att det borde vara rätt lugnt att smörja med en salva lokalt. Jag måste i alla fall ge det ett försök för att gå som jag gör nu funkar bara inte. Hittade en terapeut på nätet som säljer just vallörtssalva så jag beställde en burk och den damp ner i lådan idag. Blir till att testa i helgen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar