söndag 21 september 2014

Same shit, different day

Lite pessimistisk rubrik kanske, men det är precis så det känns just nu. I magen alltså. Jag vet inte riktigt hur det blivit så här, men av någon anledning har tarmen gått rent utsagt åt helvete sista tiden. Istället för att bli bättre blir den bara sämre, lite oavsett vad jag tar mig till känns det som. Det enda som är positivt rent hälsomässigt är väl att jag känner mig lite piggare (förmodligen på grund av ökad levaxindos) och inte slocknar vid nio framför tv:n...

Igår var en sån där riktig helvetesnatt igen. Magen spände ut som jag vet inte vad... visst, jag ÄR gravid, men inte så att det skall kännas som bebis håller på att tränga ut genom bukväggen på mig. Sedan jag slutade med antibiotikan (kuren var slut) för urinvägsinfektionen har det om möjligt blivit ännu värre... Precis vad jag var rädd för. Antibiotika slår som bekant inte bara ut de onda bakterierna, de tar de goda med sig på kuppen... Vad blir kvar sen? En grogrund för ännu mer skit. Urgh.

Hur som helst. Sov inte många minuter inatt. Hade sån värk i magen. Kändes som jag skulle rapa upp hela magsäcken och resten av tarmarna också för den delen, men inte sjutton lättade trycket för det.

Provade oxyflush igen häromdagen. Jag körde dem vid förra graviditeten så jag tänkte att det är värt ett försök...  det var ingen bra idé. Fy vad jag mådde :( I och för sig tog jag inte så hög dos men ändå. Vet inte om jag vågar mig på att testa igen, men förmodligen omvärderar jag det där vid ett senare tillfälle när desperationen sätter in igen. Igår kom en hel del maginnehåll upp i munnen och ville liksom inte åka neråt i systemet. Hur bra mår tänderna av det liksom? Inte alls. Var rejält irriterad i halsen när jag gick upp imorse. Magsyra är inte direkt känt för att ha en mild effekt på slemhinnor.

Trots en överjävlig natt och en jobbig morgon bestämde vi oss för att åka och kika på en ny barnvagn. Var inte nöjd med vår förra då den lämnade för lite utrymme för mina ben och suffletten envisades med att åka ner. Ett dåligt köp kanske, men det är lätt att vara efterklok. Den här gången visste vi i alla fall vad vi INTE ville ha. Mamma var snäll och tog lillan för oss, vilket underlättar en hel del när man har en åksjuk dotter som kräks så fort man sätter henne i bilen. Bättre för henne, bättre för oss. Dyrare om inte annat ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar