fredag 12 september 2014

Fredag

Idag är det Fredag igen. Bara en sån sak. Fredag har alltid varit min favoritdag. Nu är dessutom maken pappaledig halva fredagarna och det gör en hel del för oss som familj. Helgen blir liksom lite längre och vardagen blir lättare att få ihop. Idag sket sig i och för sig de flesta planer vi hade, men det är ju så - det blir sällan som man planerat!

Oavsett. Det är Fredag och prognosen lovar en solig helg. Rent vädermässigt kan jag absolut inte klaga.

Antibiotikan jag fått för UVI'n däremot är ingen hit. Magen mår om möjligt ännu sämre idag och kvällen igår var HEMSK. Fick såna hugg i hela mellangärdet som inte ville släppa oavsett hur jag vände och vred mig. Tog en timme för mig att komma på en ställning som funkade och som slutligen gjorde att det som hamnat i kläm frilades igen. Jag tippar på nån nerv och jag förmodar att det var luft som satt sig jäkligt galet men det är ju svårt att säga. Speciellt som känslan kommit tillbaks varje gång jag tagit den där jäkla antibiotikatabletten (eller ca en halvtimme efter) även om den inte varit lika jävlig som igår. Jag hoppas verkligen på att slippa mer av den smärtan för jag har så det räcker.

Hur som helst. Har fått klippt gräsmattan idag och det känns lite gött. Har liksom släpat efter ett tag och nu var den verkligen hemsk. Så jag skämdes. Alltså var det en liten börda som lyftes från axlarna när den blev klippt och fin igen. Har förberett en förhoppningsvis god middag tills ikväll också. Kom över ett parti färsk kyckling till bra pris och bestämde mig för att fylla den med massa goda örter från trädgården. Det, tillsammans med lite buffelmozzarella, hackade tomater från landet och salt och peppar borde smaka relativt gott kan jag tycka. Gjorde för säkerhets skull en sås till också bestående av havregrädde, mer örter, persiljesalt, peppar, roépeppar och lite annat gott. Kommer inte ihåg allt jag la i faktiskt, men det doftade trevligt :) Blir nog bra. Får hoppas magen inte slår bakut igen bara. Den gör ju det för det mesta just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar