söndag 26 januari 2014

En vecka full av sjukbesök

Låter kanske inte så positivt, och i ärlighetens namn kanske det inte är det heller. Tanken är dock att alla dessa sjukbesök/resor i slutändan skall leda till något bra så man kan ju välja att tolka det hur man vill. Jag försöker i alla fall se det positivt. Det blir lite av att slå flera flugor i en smäll.

1, Jag får träffa mina släktingar i Strängnäs och en chans till en trevlig kväll med dem (det hade jag annars inte fått)
2, Jag får svart på vitt om det skett någon skillnad sedan jag fick de nya tarmbakterierna och förhoppningsvis kan den här informationen leda vidare till något annat. Detta "annat" som jag hoppas skall vara något lite mer positivt. En fungerande behandling till exempel. Information kan man i alla fall aldrig få för mycket av!

Nu berörde de där punkterna bara Stockholmssjukbesöket, det är jag medveten om. Det andra sjukbesöket samt naprapaten jag bokade in igår kommer liksom lite som extra tillskott den här veckan. Tillskott jag kanske inte hade räknat med från början. Oavsett så hoppas jag att även dessa leder till något bra. Att bli av med nackspärren hade varit jävligt trevligt rent utsagt! Den här nackkragen hjälper inte nåt vidare. Inte tabletter heller för den delen. Nej, det behövs nog lite mer än så. En ordentligt knyck så saker och ting hoppar rätt igen. Jag får väl svar på den funderingen imorgon. Hoppas bara jag inte varit för entusiastisk med tiderna och att jag hinner mellan sjukbesöket och naprapaten utan att behöva stressa ihjäl mig eller riskera att bli sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar