onsdag 1 januari 2014

2014 - januari fortsätter i november/decembers tecken

Så var det nytt år och ny månad igen. Lika overkligt som vanligt. Det lär dröja innan jag lär mig klottra ner "2014" på pappren istället för 2013. Sisådär ett halvår så ska jag nog vara i fas igen.. ;-)

Nej, skämt åsido. Den enda förhoppning jag har om det här året egentligen är att hälsan skall vara lite mer på vår sida, att lillan skall tillfriskna snart och att vi får lite lugn och ro på alla fronter. Lite mer positivt istället för allt jobberi. Nog för att året som gått bjudit på många positiva överraskningar också, men hösten har varit lite väl kan jag tycka. Lite väl mycket. Sjukbesök, otrevliga undersökningar, sjukdomar åt höger och vänster och uruselt väder på det. Sommaren var bra mycket bättre :)

Året börjar som det gamla slutade: det vill säga lillan är fortfarande febrig och vill vare sig äta eller dricka. Besök numero två till farbror doktorn den här veckan. Det är två för mycket kan jag tycka. Det både räckte och blev över med de tre sjukhusdagarna vi hade innan jul. Nu hoppas jag bara att vi får lite klarhet i vad det är som orsakar feber och matstrejk även om jag har på känn att det är en kraftig förkylning och läkarna verkar vara inne på samma spår. Låg sänka (fem), inget som tyder på bakterier i vare sig hals eller urin, öron fina, lungor och hjärta låter bra.. (positivt såklart) men man undrar ju vad fasen det inte ger sig för? Läkarn tror på att det kan vara två virus som avlöst varandra och att det är därför det drar ut på tiden, den som lever får se... blir spännande att försöka få ett nytt kisseprov från henne idag. Stackarn.. :(

Börjar känna av halsen själv nu också, och eftersom maken gick med det här förra veckan strax efter att vi kom från sjukan misstänker jag att lillan går med samma skit. Vi ligger väl däckade nån vecka till med andra ord.. URGHA.

Nåja, jag har bestämt att januari ska bli bättre än både november och december så nu räcker det med gnäll för den här gången :) KRAM och God fortsättning på det nya året till er som valt att läsa och följa min blogg (och alla andra också för den delen!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar