söndag 31 augusti 2014

O du överjävliga natt....

Puh. Det har inte bara varit en tuff vecka utan även några riktigt tuffa nätter. Känner mig inte direkt utvilad trots att jag spenderat rätt många timmar i sängen. Timmar som varit allt annat än fyllda med sömn som kroppen fullkomligt skriker efter.

Har mått riktigt illa några nätter och magen har varit ännu mer i olag (läs helt omöjlig att få någon förbättring på) vilket gjort att jag varit både trött och grinig. Haft flera migränanfall dessutom och varit halvt svimfärdig fler gånger än jag kommit ihåg att räkna till. Inte direkt något jag valt att värdera högt. Vad jag lagat för mat har spelat mer eller mindre nada roll eftersom allt har valt att stanna i magsäcken och åka upp och ner i matstrupen. Fy. Inatt blev det lite för mycket av den varan. Efter tre timmars vridande fram och tillbaks med hemskt illamående fick jag äntligen gått upp och spytt. Kaskader. Inte för att jag gillar att spy. Tvärtom. Det är bland det värsta jag vet. Jag fullkomligt AVSKYR att spy och kämpar väl kanske lite för mycket för att hålla emot. Det blir trots allt oftast bättre när skiten väl kommit upp. Men... jag gillar inte att spy... :( hemskt.

Visst blev det något bättre efteråt, men inte sådär vidare värst. Har mått fan hela dagen. Magen tokvärker, det flimrar för ögonen och illamåendet vägrar att ge med sig. Inte sådär jättekul med tanke på vad vi har planerat den här veckan...  det som skulle bli sommarens höjdpunkt och det som skulle ge lite extra energi inför hösten. Nu vet jag inte ens om det blir av. :( Att må dåligt är jag van vid, men det finns liksom en gräns för vad man pallar med :( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar