tisdag 11 februari 2014

Semlemuffins

Skulle haft besök av en vän idag. En vän som jag faktiskt inte träffat på en sisådär sju år. Jises, time flies! Hon skulle kommit hit och lunchat med oss, men det blev tyvärr inställt för andra gången i rad. Först var det jag som fick ställa in och den här gången var det hon som blivit dåligt. Vad är väl en bal på slottet? Sjukdomar rår man inte på, men visst känns det lite tråkigt. Maten i kylen är det minsta problemet, det blir många luncher som redan är avklarade den här veckan...  :) Städningen.. tja, då slipper jag väl städa på torsdag då och kan med "gott samvete" ta mig till naprapaten igen för att knäcka iordning min nacke. Den har blivit mycket sämre igen så jag hoppas verkligen att han kan få rätsida på den.

Tänkte göra mig till och baka semlor idag, men insåg att jag vill göra något med lite mer nytänk (eller så är jag bara otålig och orkar inte vänta in jäsning och så vidare... ;-)) så det får bli en variant på kardemummamuffins på dinkel med honung och mandel i..  tänkte dela dem och mosa bananer med kardemumma blandat med havre eller sojagrädde. Vi får se. Men jag tror det kan bli bra. Vi får se.

För övrigt så har det varit en tuff natt. Lillan höll oss vakna bägge två vilket innebar att skallebanken jag haft de senaste fem dagarna inte velat ge med sig inatt heller. Vet inte riktigt varför hon varit så orolig men jag hoppas då verkligen att den här natten blir bättre. Både för hennes och vår skull såklart.

Tarmen? Kass! Väntar samtal från min läkare i stockholm imorgon för att förhoppningsvis diskutera senaste smartpill. Får se om han ringer. Jag vågar inte hoppas för mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar