söndag 31 december 2017

Gott Nytt år!

Jag har vart riktigt kass på att uppdatera bloggen här känner jag. Motivationen har väl inte riktigt funnits där och jag har haft häcken full med annat. Besvara mail från en massa härliga människor som skrivit till mig exempelvis. Om det är något den här bloggen gett mig så är det definitivt kontakten med alla härliga människor som hört av sig under årens lopp. Inte minst det här året.

För övrigt har det varit fullt upp med att hantera vardagen och göra det bästa av den under de omständigheter som råder för stunden. För min del att få allt att flyta med två små barn som kräver sitt och en kropp som hela tiden sätter sig på tvären och ställer till för mig. Det har minst sagt varit en utmaning att hantera allt det här året haft att bjuda på och ändå försöka hålla sig på fötter. Simskola, kursen jag valde att läsa (som jag är glad att jag tog tag i och slutförde) på distans under hösten och barnen som krävt sitt. Som förälder går det inte att sätta sig själv främst. Oavsett hur kass man mår. Det kostar mycket men ger än mer.

Måendet har inte direkt varit tiptopp på sistone och framförallt inte under årets sista månader. Jag avslutar mitt 2017 med att önska alla ett bra 2018 och för egen del ser jag fram emot en kväll i goda vänners lag och hoppas att mitt mående ikväll kommer vara bättre än det var förra årets sista dag. Det har inte börjat bra, men jag hoppas att jag lyckas bättre än jag gjort de senaste dagarna med att få rätsida på det här.  Kram från mig och bloggen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar