lördag 22 oktober 2016

Den sociala biten

Som är så himla viktig. Den som ofta blir lidande när man inte mår bra. Den som går ut över hela familjen fast man önskar att det inte var så. Ibland får man helt enkelt bara köra på. Måendet, rent fysiskt, blir inte bättre men den psykiska biten får energi och det behövs.

I förrgår var en sådan kväll. Fantastiskt trevlig och mysig på alla sätt. För en stund kumde man släppa vardagen och försöka att bara vara. Jag har insett, även om det var länge sen den insikten kom, att det är bra att boka in såna där "roligheter" emellanåt. Ibland mår man skit och ibland mår man lite bättre. Oftast går magen åt pipan när något roligt är inbokat. De där tillfällena när man så gärna vill må bra. Stress och magproblem är helt enkelt inte varandras bästa vänner,. Min egen mage kräver definitivt tid, lugn och förståelse för att funka på allra bästa sätt och ändå funkar den inte. När dessa kriterier ruckas på kan utfallet bara bli ett. Inte bra.

Hur som. Fredagen var en riktigt härlig kväll och jag kommer leva på den ett tag. Ibland måste man gå utanför sin comfortzone och sin bekvämlighetsbox för att det ska bli bra.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar